brothers@3x.png

The Bronson Brothers

The Bronson Brothers – artrockerne fra Silkeborg – har udgivet nyt album. Det hedder A Taste of Salt og udkom 26. maj 2017 på vinyl – og på kortspil.

Da The Bronson Brothers i slutningen af maj 2017 udgav deres nye album, var det første gang nogensinde, at et album udkom som kortspil. 55 musikere – alle med det tilfælles, at de har en relation til The Bronson Brothers – er repræsenteret i spillet.

I dag hvor det digitale salg og streaming overskygger de fysiske musikprodukter, har The Bronson Brothers fået ideen til at kombinere et digitalt albumsalg med et fysisk produkt. Når man køber spillet, køber man samtidig albummet via en downloadkode i spillet. Merchandise og musik fusioneret.

Det nye album bærer titlen A Taste of Salt. Det er et dystert værk, som kredser om mødet med en overstået ungdom og oplevelsen af eksistentielle og definerende rammer, der muterer uden varsel. Ideen til kortspillet udspringer af kærligheden til barnlig, analog, fælles underholdning.

”Indholdet i musikken såvel som tanken bag kortspillet tager udgangspunkt i vores eget liv, som godt nok kan være virkelig tungt og trist, men samtidig legende og fjollet. Sådan er livet jo og sådan er det for os”- Jesper Harding (vokal)

Det hele startede med en facebook julekalender i december 2017, hvor bandet hver dag afslørede et spillekort med en musiker, som har hjulpet, inspireret eller været med i eller omkring The Bronson Brothers.

Ordet spredte sig, flere ville være med, ideen voksede, og nu er kortspillet tilgængeligt for alle. Reglerne i spillet er som de gamle bilspilsregler. så Shaka Loveless, der spiller ud med 4/6 i ’coolness point’ og et ’største publikum’ på 45.000 kan fx komme op i mod Peter Sommer, der matcher Shakas publikum, men står med 5/6 ’coolness point’. Kristian Leth har 8 guitarer mod Bjørn Fjæstads 1, Jokerens længste koncert er på 1 t 15 min, mens Manoj Ramdas har spillet i 4 t. Og så er der dysterne på idoler: vinder Bob Dylan over Depeche Mode? Neil Young over Black Sabbath?

Både vinyl og kortspil med downloadkode kan købes på Rillbar.

Facebook / Rillbar

 

Releases

 A Taste of Salt

A Taste of Salt

 The Melody Bronson

The Melody Bronson

 Diamonds In Rio

Diamonds In Rio

 Blind

Blind

 Love Sessions vol. I

Love Sessions vol. I